Относно компанията

Предимства на Greece Invest

Комплексен подход
Намираме течен обект от нашата собствена база данни, изготвяме разрешение за пребиваване, правим цялата документация
Трудов стаж 19 години
Нашите експерти имат богат опит и ще решат всеки ваш въпрос.
Управление на обекти
Вземаме обекти в управление за лизинг. Пълна консиерж услуга

Вадим Долменидис, главен изпълнителен директор:

Ние продаваме недвижими имоти в Гърция от 2002 г., така че познаваме пазара на курортни имоти много добре. Предлагаме само висококачествени вили, вили и апартаменти. Ние ще изберем най-добрия обект за вас, въз основа на вашите цели: за отдих, постоянно пребиваване, получаване на разрешение за пребиваване или инвестиция.

Ние внимателно подхождаме към избора на региони, като предлагаме на нашите клиенти недвижими имоти само в най-добрите, най-перспективните курорти в Гърция. Най-популярните от тях са полуостров Халкидики, Атина, Солун, Пелопонес, островите Крит и Корфу. Освен това нашата база данни включва обекти в Олимпийската Ривиера, на островите Закинтос, Родос, Тасос, Евия, Санторини, Миконос и др.

За да получите консултация
Вадим Долменидис, главен изпълнителен директор

Услуги на Актис Груп

Greece Invest е част от Aktis Group. В допълнение към продажбата на имоти, ние предлагаме ваканционни вили под наем, коли под наем и частни трансфери. Централният ни офис се намира в Солун (Гърция), има представителства в Атина и Крит, както и широка партньорска мрежа в Европа и ОНД. Вижте нашите уебсайтове за услуги за повече подробности:

Изтеглете ръководство за получаване на разрешение за пребиваване
Изтеглете ръководството за купувача

Изтеглете ръководството за купувача

В него ще намерите всичко, което трябва да знаете на купувача на недвижим имот:

  • обща интересна информация за страната
  • описание на процеса на покупка
  • плюсове и минуси на гръцките региони за закупуване на къща
  • списъци с необходимите документи, калкулиране на разходите
  • основни въпроси относно разрешението за пребиваване и много други

Отзиви

Лили 2020
Купихме вила в Гърция през пролетта на 2019г. Свързахме се с няколко компании за недвижими имоти, но в крайна сметка се спряхме на Greece Invest. Те са наистина професионалисти. Те отлично разбраха нашите изисквания, избраха достатъчен брой опции, за да можем да сравним и да изберем точно този, който си представяме. Веднага подредихме всички документи и само за три седмици станахме щастливи собственици на мечтана вила. Приятен бонус от компанията е, че продължават да водят съвестно нашия бизнес: комунални услуги, отчети, данъци. Като сме в Русия, ние сме спокойни за нашето гнездо в слънчева Гърция. В добри ръце е. Благодаря ви много отново.
Наталия 2020 г
Вече като щастлив собственик на страхотен апартамент в Солун, искам да изкажа своята благодарност към квалифицираните служители на Greece Invest. Компетентен, ясно изпълняващ желанията, добре познаващ всички банкови и правни въпроси. Бързо и без бюрокрация те помогнаха за избор на имот в Гърция, събиране на необходимите документи, откриване на сметка в гръцка банка и покупка. И сега те са ангелите пазители на моето спокойствие. Продължават да ми плащат сметките, комуналните, данъците и т.н. Благодаря ви момчета.
Константин 2020 г
Купих къща в Крит като подарък на дъщеря ми. По съвет на приятел се обърнах към Greece Invest, той си купи имот в Гърция преди няколко години и остана доволен, надминаха всичките ми очаквания. Бързо избрах няколко опции, според моите заявки. Те се консултираха подробно за всеки и помогнаха да се вземе решение въз основа на допълнителни плащания и услуги. Помогна при обработката на визи. Осигурен транспорт за придвижване из района. Открихме банкова сметка, обяснихме всички подробности за по-нататъшното сътрудничество. Ние се погрижихме за всички сметки, данъци и всички отчети. Чувствате се спокойни, осъзнавайки, че домът ви е под надзор. Пакетът ми за поддръжка включва и периодични посещения в къщата, проветряване. Служителите предоставят фоторепортаж. Благодаря много. Ние сме много щастливи да си сътрудничим с вас. Сега се готвя да си купя къща за себе си. Естествено, ние ще работим само с вас.
Сергей 2020 г
След една година сътрудничество с Greece Invest, изразявам своята благодарност към всички служители, които помогнаха при покупката на недвижим имот в Гърция и продължавам да се грижат за моето спокойствие, жилище и кола в Гърция.
Безплатна консултация

Мислите ли да закупите имот в Гърция? Интересувате ли се от строеж или разрешение за пребиваване? Задайте ни въпрос и оставете телефона или имейла си. Нашият специалист ще се свърже с вас в рамките на час за консултация.

Елена Долмениди
специалист по недвижими имоти