Имоти на Халкидики

Качествени обекти. Строителство. Инвестиции

- m2
-
НЕДВИЖИМ ИМОТ
Продаваме курортни имоти в Гърция, търговски имоти и парцели
СТРОИТЕЛСТВО
Ние изграждаме вили и жилищни комплекси до ключ: от закупуване на парцел до подобряване на дома
ЖИВАЩА КАРТА
Издаваме разрешение за пребиваване на собствениците на имоти. За нашите клиенти - безплатно

Препоръчителни обекти

Виж всички
№ 7362
№ 3578
№ 4326
№ 7500
№ 7363
№ 5571

Вземете персонализиран избор

Отговорете на 10 въпроса и ние ще ви изпратим най -подходящите варианти

Имоти на Халкидики

Халкидики е популярна почивка в Гърция, известна със своята живописна красота, ясните води и пясъчните плажове. Купуването на имоти там може да предложи няколко ползи:

  • Природна красота: Халкидики е известна със своите впечатляващи пейзажи, включително ясни води, пясъчни плажове и плътни зелени гори, което я прави привлекателно място за живеене или инвестиции в имоти.
  • Добра инфраструктура: Халкидики разполага с добра инфраструктура, включително модерни пътища, летища и обществен транспорт, което улеснява жителите и посетителите да пътуват и да имат достъп до удобства.
  • Високо качество на живота: Халкидики предлага високо качество на живота с добри здравни заведения, отлични училища и разнообразие от развлекателни дейности, включително водни спортове, пешеходни преходи и планинско колоездене.
  • Инвестиционен потенциал: Пазарът на недвижими имоти в Халкидики расте, с висока търсене на ваканционни домове и имоти под наем, което осигурява на инвеститорите добри дългосрочни доходи.

В заключение, купуването на имоти в Халкидики предлага комбинация от природна красота, добра инфраструктура, високо качество на живота и инвестиционен потенциал, което го прави ценна инвестиционна възможност.

Новодошли

Виж всички
№ 7522
№ 7515
№ 7503
№ 7500
№ 7495
№ 7493
Безплатна консултация

Мислите ли да закупите имот в Гърция? Интересувате ли се от строеж или разрешение за пребиваване? Задайте ни въпрос и оставете телефона или имейла си. Нашият специалист ще се свърже с вас в рамките на час за консултация.

Елена Долмениди
специалист по недвижими имоти