Главна информация

Отивайки на почивка или преместване в Гърция за постоянно пребиваване, ние неизбежно се сблъскваме с много битови проблеми и ежедневни задачи, които трябва да бъдат решени. Може да е доста трудно да разберете всичко сами, без да знаете езика и особеностите на страната. За решаване на подобни проблеми в Гърция има консиерж услуги.

Какво е консиерж услуга? Това е квалифицирана помощ по различни въпроси, от резервация на самолетни билети или таксита до правна подкрепа. Всъщност това е вашият личен асистент в чужда държава, който винаги е готов да помогне.

  • Сделки с недвижими имоти
  • Правни въпроси
  • Счетоводство
  • Вътрешни проблеми

Категории услуги

01
Управление на имоти

Включва набор от услуги за проверка на текущото състояние на обекта, плащане на сметки, данъци и битови сметки, счетоводна поддръжка, ремонт, проектиране, краткосрочен или дългосрочен наем и др.

Това е чудесен вариант за собственици на имоти в Гърция, които не пребивават постоянно в страната.

02
Правна подкрепа

Правните услуги в Гърция включват поддръжка на сделки за покупко-продажба, съдействие при получаване на TIN, откриване на банкова сметка, получаване на разрешение за пребиваване, съдействие при регистрация на юридическо лице, защита на интереси в съда. Както и набор от свързани услуги, като закупуване на яхта, кола или преводачески услуги

03
Консиерж услуга

Резервация на хотели, наемане на вили и яхти, наемане на автомобил и трансфери от летището. Организиране на екскурзии, шопинг турове и обиколки с кожени палта, посещение на термални извори, фотографски услуги, организиране на събития, както и извикване на лекар у дома и ескорт и охранителни услуги. Всичко, от което се нуждаете по време на престоя си в Гърция!

04
Образование

Образование в гръцки училища, както и прием в частни университети в Гърция. Можете да започнете да учите в Гърция на всяка възраст. Консиерж услугите в образователната сфера включват консултиране при прием и помощ при изготвяне на пакет от документи.

Безплатна консултация

Мислите ли да закупите имот в Гърция? Интересувате ли се от строеж или разрешение за пребиваване? Задайте ни въпрос и оставете телефона или имейла си. Нашият специалист ще се свърже с вас в рамките на час за консултация.

Елена Долмениди
специалист по недвижими имоти