Консиерж услуга

Безплатна консултация
Подобрение на дома

Подобрение на дома

 • Обзавеждане
 • Дизайн
 • Ремонт

Ние можем да се погрижим за целия процес по обзавеждането на вашия нов дом. Ще извършим ремонт или реконструкция, ще подберем и контролираме монтажа на мебели, ще направим 3D дизайн.

По ваше желание можем да предоставим такива услуги дистанционно или заедно с вас да се договорим за дизайна и да изберем мебели, след което да наблюдаваме хода на работата.

През годините сме натрупали голяма база от надеждни доставчици, които предлагат добри цени за нашите клиенти.

Транспорт

 • Коли под наем
 • Купуване на автомобил
 • Частен трансфер

Как да стигна от летището до вашия имот? Резервирайте частен трансфер! При пристигането шофьорът ще ви посрещне с табелка с име и ще ви отведе до къщата с удобна кола. Шофьорите проследяват всички полети, така че дори и часът на пристигане да се промени, колата ще ви чака. Можете да резервирате пътуване чрез портиера или на уебсайта на Aktis.Taxi .

Искате ли да имате пълна свобода на движение? Резервирайте кола под наем с нашата компания Aktis Car . Предлагаме на нашите клиенти отстъпки и специални цени за дългосрочни наеми и през нисък сезон.

Ако решите да закупите автомобил, можете да поверите процеса на покупка и изпълнение на пакет документи на опитен адвокат. След покупката можете да дадете колата на управлението на специалистите на Greece Invest.

Транспорт
Екскурзионно обслужване

Екскурзионно обслужване

 • Индивидуални екскурзии
 • Чартър на яхта
 • Поклонение

Придружени от професионален Aktis Guide , ще посетите най-интересните места и забележителности, ще направите много цветни снимки. Метеора, Олимп, Вергина, Корфу, Атина, Солун... Гърция може да бъде изследвана безкрайно!

Поклонението в Гърция с рускоговорящ гид е отделна посока, преди всичко поради единството на религията: гърците, като нас, изповядват православието. Страната има много храмове, манастири и светилища, които определено си заслужава да бъдат посетени.

Яхтените маршрути са заливи с кристално чиста вода, до които не може да се стигне по суша, малки необитаеми острови, риболов и плуване в открито море. Вашият личен портиер ще предложи яхти под наем и най-живописните места за посещение.

Организация на пътуването

 • Хотелска резервация
 • Вила под наем
 • Индивидуални маршрути

Наемайки вила край морето, вие ще имате на ваше разположение свое собствено късче от Гърция. Може да бъде вила с достъп до плажа, мезонет в комплекс на хълм с панорамна гледка или вила с добре поддържана градина и басейн. Тук всичко се решава от вашия личен вкус. Свържете се с вашия личен портиер на Greece Invest и ние ще изберем и резервираме подходяща опция за вас от базата данни на Aktis Villas .

Идваш ли с малка група? Ние ще Ви предложим най-добрите бутикови хотели край морето с високо ниво на обслужване.

Ако обичате да прекарвате времето си активно, ние предлагаме услугата за съставяне на индивидуален маршрут из континентална Гърция.

Организация на пътуването

Други услуги

Услуги

Преводач
Фотограф
Системи за сигурност

Вътрешни проблеми

Почистване
градинар
Инженерни работи

Друго

Свободно време
Резервация на маса
Медицински услуги

Сервизна поръчка

Ако вече сте закупили имот в Гърция и искате да бъдете обслужени от нашата компания, моля свържете се с нашия мениджър: Валентина Кирантиаду +30 6936119566

Безплатна консултация

Мислите ли да закупите имот в Гърция? Интересувате ли се от строеж или разрешение за пребиваване? Задайте ни въпрос и оставете телефона или имейла си. Нашият специалист ще се свърже с вас в рамките на час за консултация.

Елена Долмениди
специалист по недвижими имоти