Villa № 7405

1 850 000€
  • 5 Спални
  • 5 Бани
  • 510 кв.м. Квадрат
  • Да Изглед към морето
Година на построяване 2010
пясъчен плаж, м. 950
Разстояние до супермаркет, м. 250
Разстояние до таверните, м. 110
Разстояние до яхтеното пристанище, м. 800
Клас на енергийна ефективност
A+

Инвестирайте в вила, която ви връща парите. Тази собственост предлага гъвкавостта на три жилища в едно, гарантирайки ви предимство в динамичен пазар.

Тази изумителна къща се разпростира на три нива и е умно разделена на три отделни апартамента, с лесната възможност да се върне към единичен дом. Без значение дали желаете роскошно жилище за себе си или търсите печеливша наемателна възможност, за да възвърнете значителна част от цената на покупка или да си осигурите съществен пасивен доход за ранна пенсия, тази собственост ви предоставя това.

Намираща се в прочутата Гръцка Ривиера, близо до известния Елининикон, тази къща представлява умена инвестиция. Разположена в сърцето на Айгли, наричана още и "Гламур" от мнозина риелтори, този ексклузивен квартал за висш клас обещава престижен начин на живот. Всеки апартамент разполага със собствен вход и уникални характеристики.

Долното ниво, с площ от 188 кв. метра, предлага просторна отворена всекидневна/трапезария с енергийно ефективна камина, кухня с гранитни плотове и вградени шкафове, две спални, две пълни бани и допълнителни удобства. Игрална/кинозала на долното ниво и допълнителна спалня за гости допълват разпределението. Навън, очарователната площадка за барбекю, заобиколена от плътна трева, кани за забавления.

Средният раздел, с площ от 110 кв. метра, предлага отворена всекидневна/трапезария/кухня с мраморни плотове и вградени шкафове, енергийно ефективна камина, две спални с пълни самостоятелни бани и едно тоалетно помещение. Насладете се на великолепни гледки към Глифада и нейното крайбрежие от верандата и балкона, които може да се сравнят с тези на най-луксозните хотели.

Горният етаж се разпростира на 112 кв. метра и разполага с 35 кв. метра всекидневна/трапезария с бяла мраморна енергийно ефективна камина и панорамни гледки към атинския пейзаж и морето. Отделната кухня с мраморни плотове излъчва вечна елегантност. Една спалня с самостоятелна баня, с възможност за допълнителна спалня, и просторно тоалетно завършват разпределението. Верандата и балкона предлагат живописни гледки към гръцките крайбрежни градове и очарователното море.

Гараж за два автомобила и множество други удобства допълват привлекателността на тази собственост.

Направете умна инвестиция, докато остане възможността!

  • Пожарна
  • Климатик
  • Балкон
  • BBQ
  • Паркинг
Задайте въпрос за обекта

В удобно за вас време нашият специалист ще се обади, за да ви каже подробностите.

Безплатна консултация

Мислите ли да закупите имот в Гърция? Интересувате ли се от строеж или разрешение за пребиваване? Задайте ни въпрос и оставете телефона или имейла си. Нашият специалист ще се свърже с вас в рамките на час за консултация.

Елена Долмениди
специалист по недвижими имоти
 

Подобни имоти