Apartment № 7420

400 000€
  • 3 Спални
  • 2 Бани
  • 160 кв.м. Квадрат
Година на построяване 2000
Етаж
Разстояние от морето, м. 10
Клас на енергийна ефективност The issuance of the Energy Performance Certificate is in process

За продажба: Луксозен апартамент-дуплекс в Епаноми, престижен приграден район на Солун. Този изискан имот на първи етаж се разпростира на 160 кв.м вътрешно пространство и разполага със зашеметяващ балкон от 130 кв.м. Намиращ се точно на морето, предлага възхитителни гледки към връх Олимп, Термаикоския залив и бреговата ивица на Пиерия отсреща.

Подобрен с мебели и декорация от последно поколение, този апартамент-дуплекс включва частен гараж за допълнително удобство. Неговото привилегировано местоположение гарантира лесен достъп до летището на Солун и обществения транспорт, което прави пътуването лека задача.

Вграден в очарователен квартал, жителите се наслаждават на достъп до парк, кафенета и таверни, което допълва привлекателността на района.

Допълнителни характеристики на този изключителен имот включват складово помещение, слънчево отопление на водата, сигурна врата, алармена система, балкон и уютна камина.

Задайте въпрос за обекта

В удобно за вас време нашият специалист ще се обади, за да ви каже подробностите.

Безплатна консултация

Мислите ли да закупите имот в Гърция? Интересувате ли се от строеж или разрешение за пребиваване? Задайте ни въпрос и оставете телефона или имейла си. Нашият специалист ще се свърже с вас в рамките на час за консултация.

Елена Долмениди
специалист по недвижими имоти
 

Подобни имоти